Київ

Зустріч родин загиблих військовослужбовців Київщини 16 січня 2016

       cover-kyiv-1-min16 січня 2016 року відбулася одноденна зустріч родин загиблих військовослужбовців Київщини в рамках такого важливого і коханого, для всіх нас проекту Родинне Коло. Важливого і улюбленого тому й відбулася не дивлячись на робочу суботу та безліч важливих заходів, які співпадали по датах; не дивлячись ні на карантин, ні на снігову заметіль, ми зібралися разом. І цим знову довели відому всім істину - хто хоче шукає і знаходить можливості.
       Саме можливостям і була присвячена наша робота, вибору, серед усього їх різноманіття, постановці цілей, стратегії їх досягнення, пошуку ресурсів та подоланню перешкод. Робота з усвідомленням вільного вибору говорить про величину шляху, який ми пройшли в роботі над собою і для себе, дає можливість переосмислити свої досягнення. Бо  мета це ще й про те, що життя триває і ми триваємо в ньому з нашими унікальними бажаннями, які можемо реалізувати тільки ми самі. І почуттями, які пережити можемо тільки ми, варто лиш дозволити собі.
       Ця зустріч, що отримала найбільшу кількість запитів, стала дуже продуктивною, не дивлячись на одноденний формат, високою динамікою відрізнялася робота як в дитячих, так і в дорослих групах. Дуже теплим і ресурсним було чаювання, що стало вже доброю традицією і невід'ємною частиною проекту, як і символічний майстер-клас. Окрім групових зустрічей, триває індивідуальна робота і телефонний супровід сімей. Особливістю зустрічі і важливим доробком на майбутнє, є переосмислення відносин не стільки з оточенням, як з самим собою.
       Розуміння - ми не те, що з нами сталося, ми можемо вибирати ким хочемо бути, не чекати коли зміняться обставини, активно взаємодіяти з дійсністю, отримувати задоволення, бути щасливим і зустріти весну у своєму серці навіть коли за вікном зима. Одна з поставлених цілей це звичайно наша нова зустріч, а численні запити-великий ресурс для всієї  команди психологів Родинного кола. 
                                                                                                                                                                                                                       Психолог-волонтер  Дарина Колісник
Керівник проекту Кочубей Вікторія
 
100E0446-min 100E0448-min 100 0411-min 100 0419-min
 

Наші друзі і партнери

 

Ми в соціальних мережах

facebook-c youtube-c