День обєднання Родин

Запрошення

 

       4 квітня 2015 року Миколаївською кризовою службою спільно з Козацькою громадою м. Миколаєва, ГО «Оберіг», спілкою військовослужбовців у Богоявленському парку м. Миколаєва було проведено свято «День об’єднання родин!»

                                                                   Переглянути фотогалерею

       На свято були запрошені сім’ї учасників АТО та сім’ї, які переїхали до Миколаєва зі Сходу України. Серед учасниць 3 жінки, чоловіки яких

загинули в зоні АТО. Разом з психологом кризової служби Склярук Оксаною Володимирівною під відкритим небом в загальному колі говорили про важливість кожного з нас в цьому Світі, про важливість підтримки одне одного під час життєвих труднощів, проблем у нашій державі. Обговорювали перспективні плани, планували майбутнє, кожен поділився своїми хвилюваннями, переживаннями за долю родин та держави в цілому. 

       Зустріч дала можливість і дітям, і дорослим хоч ненадовго відволіктися від складнощів повсякденного життя, отримати задоволення від пісень, почути досвід людей, які теж знаходяться в складних життєвих обставинах, отримати підтримку і допомогу в спільному колі.

 

 

Наші друзі і партнери

 

Ми в соціальних мережах

facebook-c youtube-c